Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lubcom S.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Antiseptizant cherestea Lubcom Asept 27
55 lei
Brand
LUBCOM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Caracterizare

Lubcom Asept 27 este un biocid concentrat, constituit din compusi cu activitate antiseptica si insecticida pe baza de izotiazolona etoxilate, polymeric betaine, sorbat de potasiu si alcooli specifici pentru a forma un concentrat emulsionabil.

2. DOMENIUL DE APLICARE

- protectia bustenilor si cioatelor esenta rasinoase si foioase in exploatari forestiere impotriva ciupercilor lignicole;
- protectia impotriva albastririi lemnului rotund de rasinoase proaspat doborat in parchete si depozite;
- protectia cherestelei de rasinoase,de fag aburit si proaspat debitat impotriva mucegairii, albastrelii;
- protectia lemnului de constructii impotriva mucegairii, albastrelii si putrezirii;

3. AVANTAJE

LUBCOM ASEPT 26 asigura protectia antiseptica si insecticida de lunga durata a lemnului la o doza de tratare redusa. este compatibil cu o gama larga de vopsele si este eficient la concentratii mici. Nu are miros neplacut si este slab toxic la concentratiile de utilizare. Este activ impotriva mucegaiurilor Trimetes sp.,Chaetonium globosum Kunze,Paecilomyces varioti Brainer., Trichoderma viride Personex Fr., Cladosporium sp., Alternaria tenuis Ness., Stachybotris atra Corda., Merulius sp., Coniophora sp., Trametes sp., si insectelor Hylotrupes sp., Anobium sp., Syrex sp., Reticulitermes sp.,Tripodendron sp.,etc.

4. PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE

Aspect lichid limpede
Miros aromatic
pH 2,0 - 4,0
Densitate la 20 C, g/cm3 maxim 0,99

5. DOZAJ RECOMANDAT

- 0,7 - 0,9% in apa pentru tratarea cherestelei prin imersie;
Dozajul specific va fi recomandat de producator in functie de aplicatie. Se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de manipulare si a fisei de securitate.

6. MOD DE AMBALARE

LUBCOM ASEPT 27 se livreaza in bidoane de plastic de 20 litri sau in alte ambalaje, la cererea beneficiarului. Nu se folosesc ambalaje de otel-carbon.

7. INSTRUCTIUNI DE MANIPULARE SI DEPOZITARE

LUBCOM ASEPT 27 se depoziteaza in ambalajul original, in spatii uscate si cu ventilatie corespunzatoare,departe de flacara deschisa sau alte surse de aprindere.Protejati de actiunea directa a razelor soarelui in timpul transportului,depozitarii si utilizarii produsului se vor respecta regulile de protectia
muncii si a mediului inconjurator referitoare la produsele biocid.Pentru mai multe detalii consultati Fisa cu Date de securitate a produsului.

Perioada de stocare a produsului in ambalajul original inchis etans,in conditiile recomandate de depozitare este de 24 luni.Temperatura recomandata de depozitare: 5-40 grd.C.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura